Darmowa dostawa od 140 PLN

SBP20 SZTANGA TRAINING PUMP 20KG HMS

Symbol: 17-57-010
Dostępność: Mało
411.95
szt.
Zamówienie telefoniczne: 884655496 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier 35

SBP20 HMS - sztanga do training pump to idealne rozwiązanie na trening grupowy oraz indywidualny. Zestaw składa się z gryfu, 3 par talerzy o różnym obciążeniu oraz zacisków motylkowych.

Gryf i talerze wykonane są z wysokiej jakości stali chromowanej, co zapewnia wyjątkową trwałość produktu. Gryf pokryty jest przyjemną w dotyku pianką, dzięki której dobrze leży w dłoni, nie ślizga się w trakcie ćwiczeń, zapobiega też odciskom i otarciom. Talerze pokryte są zaś kolorową gumą, gdzie każdy kolor odpowiada innemu obciążeniu. Absorbuje ona każde uderzenie - sztanga upuszczona na ziemię nie niszczy podłoża i sama nie ulega uszkodzeniom. Co ważne, talerze mają heksagonalny kształt, który jest optymalny dla ćwiczeń training pump, ponieważ po odłożeniu czy odrzuceniu sztangi zapobiega jej niekontrolowanemu odtoczeniu się. Dołączone do zestawu zaciski pozwalają na odpowiednie dociśnięcie talerzy i utrzymują je na swoim miejscu niezależnie od wykonywanego ćwiczenia.

SBP20 HMS to optymalne rozwiązanie do ćwiczeń training pump oraz innych zajęć wykorzystujących ćwiczenia z gryfem. Pozwala na wykonywanie ćwiczeń wielostawowych, jak przysiady czy wyrzuty. Wysoka jakość, maksymalna użytkowość i świetny wygląd to cechy charakterystyczne tego zestawu.

Specyfikacja

  • Sztanga:
    • Materiał: chromowana stal, guma
    • Uchwyt: antypoślizgowa pianka
    • Długość całkowita: 140 cm
    • Średnica uchwytu: 35 mm
    • Średnica gryfu: 30 mm
  • Talerze
    • materiał: chromowana stal, guma
    • waga: 2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg
  • Zaciski: motylkowe

Uwagi

  • Gwarancja 24 miesiące
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: