Darmowa dostawa od 140 PLN

GRYF KRATA 85CM EB FIT FI25

Symbol: 580840
Dostępność: Mało
239.83
szt.
Zamówienie telefoniczne: 884655496 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Zbuduj spektakularne bicepsy i tricepsy z gryfem kratownicą. Dzięki EB FIT osiągniesz wyniki komfortowo. Stwórz z nami swoją domową siłownię!

Trening na wolnych ciężarach daje wciąż najlepsze rezultaty. Gryf typu kratownica zaprojektowano specjalnie do kształtowania bicepsów i tricepsów. Umożliwia bezpieczną zmianę chwytu i zaangażowanie większych grup mięśniowych. Zrobisz nim uginanie młotkowe lub wyciskanie francuskie, a bicepsy i tricepsy wymodelujesz doskonale. Gryf jest przeznaczony do domowych siłowni; do ćwiczeń siłowych, rehabilitacyjnych i ogólnorozwojowych.

BEZPIECZNY I PORĘCZNY
Antypoślizgowa część chwytna (Ryflowana) o specjalnych nacięciach krzyżowych zwiększa bezpieczeństwo i komfort użytkowania. Chwyt jest pewny i wygodny, a ryzyko wyślizgnięcia gryfu z dłoni - minimalne. Gwintowane zaciski precyzyjnie dociskają talerze na swoim miejscu przez cały czas treningu.

TRWAŁY
Gryf wykonano solidnie z najwyższej jakości materiałów, ze stali hartowanej. Chromowane wykończenie chroni gryf przed uszkodzeniami mechanicznymi. Zaciski zapobiegają tarciu i rysowaniu się talerzy. Duże MAKSYMALNE OBCIĄŻENIE powoduje, że gryf posłuży Ci przez lata zachowując świetny wygląd.


Parametry:
• Średnica gwintu: 25,4 mm
• Wymiary: długość całkowita 85 cm / część chwytna 45,5 cm / część antypoślizgowa 12 cm / gwint 18,7 cm
• Długość zacisku: 2 cm
• Waga: 6,5 kg (gryf, zaciski)
• Maksymalne obciążenie: 100 kg
• Materiały: hartowana, chromowana stal
• Część robocza gryfu: gwintowana
• Część chwytna gryfu: ryflowana
• W zestawie: gryf, 2 zaciski śrubowane
• Marka: EB FIT

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: